Wie ben ik

Graag stel ik mij voor.
Mijn naam is Edith Snijder. Ik ben gediplomeerd, huid- en vachtvriendelijk, maar vooral katvriendelijke kattentrimster aan huis. Mijn vestigingsplaats is IJsselstein (Utr.).

CatsTenderness kattenvachtverzorging is een uitvloeisel van mijn passie voor telepathisch communiceren met dieren. Mijn ervaring als dierentolk/healer heeft mij geleerd veel te kunnen betekenen voor mens en dier.
Als hoog sensitief persoon ben ik erg gevoelig voor emoties en stemmingen. Door deze eigenschap is het voor mij makkelijk om te voelen en te ervaren wat een dier ervaart. De dieren laten mij voelen hoe het met hen gaat en wat er eventueel aan de hand is.

Veel katten vinden het niet fijn om gekamd te worden. Klitten kunnen erg pijnlijk zijn, waardoor aaien, lopen en wassen vervelend is. Door middel van Healing Touch For Animals® en telepathisch communiceren met dieren kan ik uw kat helpen om hem of haar op een ontspannen wijze te behandelen.

Voor een extra relaxte en ontspannen gemoedstoestand van het dier maak ik ook gebruik van zuivere Young Living oliën. Een paar druppeltjes van deze olie in de diffuser of op mijn handen zorgt, door de verspreiding in de lucht, voor een kalmerende werking.

Healing Touch For Animals® is een methode van handoplegging waardoor het zelfherstellend vermogen van het dier wordt aangesproken. Tevens geeft deze methode een diepe ontspanning waardoor de kat minder stress zal ervaren.